Merken

Wij werken o.a. met de onderstaande merken

De Keukenstal werkt met bekende en degelijke merken waarvan u jaren en jaren plezier zal hebben.

Kookplaten / Ovens / Afzuigkappen / Fornuizen / Magnetrons / Vaatwassers

Het merk AEG is een  bekend merk in de witgoedmarkt. Ze leveren onder andere vrijstaande- en inbouw koelkasten, wijnkoelers, kookplaten, afzuigkappen, vaatwassers en ovens. Het ruime assortiment van AEG biedt volop keuze voor ieders wensen.

Kookplaten / Ovens / Afzuigkappen / Magnetrons / Koelkasten en vriezers / Vaatwassers / Wijnklimaatkast / Koffiemachines

ATAG Benelux is een leverancier van keukenapparatuur en consumentenelektronica. Ze zijn een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA.

Kookafzuigingen

Elke dag staat berbel voor de uitdaging om het beproefde te verbeteren en het dagelijkse leven te vergemakkelijken. Het resultaat is het gepatenteerde berbel principe: samen met de gedegen kennis van de ingenieurs, de inzet van alle medewerkers en het hoogwaardige design ontstaan perfecte oplossingen voor efficiënte afzuiging. 

Fornuizen

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse lifestyle naar Nederland. Boretti is synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design mondiaal speelt, zijn kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten. 

Bakovens / Stoombakovens / Kookplaten / Afzuigkappen / Magnetrons

Wat mag in jouw keuken niet ontbreken? Een stoomoven om snel en gezond te koken? Een superflexibele inductiekookplaat? Of een ingebouwde koffiemachine voor de lekkerste cappuccino? Bosch accent line heeft het complete plaatje apparaten die perfect op elkaar aansluiten. Met de inbouwapparaten van Bosch, voorzien van allerlei handige functies zoals Added Steam, PerfectFry en PerfectRoast, wordt gezond koken en bakken wel heel eenvoudig.

Plaatmateriaal

DecoLegno is de partner voor maatwerk interieuroplossingen. Het is hun missie om interieurarchitecten, ontwerpers, bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden ze een uitgebreide collectie passende materialen.

Fornuizen

Bij Falcon heeft u de keuze uit een ruime collectie, met fornuizen in verscheidende breedtes, met meerdere kookplaat opties en in verschillende stijlen en een groot aantal kleuren. Dit stelt u in staat om uw fornuis exact af te stemmen op uw behoeften wat betreft kookwijze, stijl en kleur.

Spoelbakken

Franke biedt spoelbakken in vele uitvoeringen, afmetingen en materialen zoals roestvrijstaal, fragranite, tectonite en FraCeram. Er kan ook een keuze gemaakt worden uit verschillende inbouwmethoden, zoals opbouw, onderbouw vlakopbouw / vlakinbouw en Belfast spoelbakken. De spoelbakken hebben geen naden waarin zich vuil en bacteriën kunnen ophopen, waardoor ze goed en gemakkelijk schoon zijn te houden.

Scharnieren en ladesystemen

Grass scharnieren worden door hun uitstekende kwaliteit al jaren gebruikt in de keukenbouw. Er bestaat dus een kans dat er ook in uw oude keuken al Grass kastscharnieren gebruikt zijn. Het softclose scharnier zal geruisloos en gedempt sluiten. Een Grass scharnier met veer is voorzien van een zelfsluitmechanisme. Deze zorgt dat de kast in gesloten toestand dicht blijft.

Keukenbladen

Betrouwbaar, Flexibel en Oplossingsgericht. Daar staan ze voor bij Jetstone. Ze maken hoogwaardige werkbladen van graniet, composiet, keramiek en dekton. Een werkblad van graniet geeft een keuken een fraaie, luxe uitstraling en is bijzonder duurzaam van karakter. Werkbladen van composiet zijn leverbaar in een zeer breed scala aan kleuren en uitvoeringen. Keramiek heeft uitermate praktische eigenschappen en het groeiende assortiment speelt knap in op actuele trends. Dekton is een relatief nieuw materiaal voor werkbladen en is beschikbaar met zowel een matte, geborstelde oppervlakte (satin) als met een X-gloss hoogglans oppervlakte (gepolijst).

Ovens / Kookplaten / Afzuigkappen / Koelkasten / Wijnkoelers / Vaatwassers

Koelkasten / Vrieskasten / Wijnkoelers

Ovens / Kookplaten / Stoomovens / Microgolfovens / Inbouw espressomachine / Dampkappen / Koelkasten & diepvriezers / Vaatwassers

Koken inspireert mensen, mensen inspireren NEFF. Dit is het basisprincipe achter alles dat ze doen bij NEFF. Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve producten helpen bij het bereiden van overheerlijke gerechten – of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, je krijgt er geen genoeg van.

Spoelbakken / Kranen / Accessoires

Afzuigkappen / Kookplaten / Verlichting / Accessoires

Kookplaten / Ovens / Magnetrons / Koffieapparaten / Fornuizen / Afzuigkappen / Vaatwasser / Koelkasten / Vrieskasten

Koud, warm en kokend water uit één kraan

Spoelbakken / Kranen / RVS Werkbladen

Ovens / Kookplaten / Afzuigkappen / Magnetrons / Fornuizen / Koelkasten / Vrieskasten / Wijnkasten / Vaatwassers / Espresso automaten

Ovens / Magnetrons / Kookplaten / Afzuigkappen / Fornuizen / Vriezers / Wijnkasten / Koffiemachines / Vaatwassers / Koelkasten

Fornuizen

Afzuigkappen